DESPRE NOI :

Infiintata in 2004 S.C. Madi Electro Costruct realizeaza instalatii electrice oriunde in Romania avand cele mai bune utilaje si echipamente.
Avem grija detaliului si incercam intotdeanua toate variantele de punere in opera pentru staisfacerea clientiilor nostrii.
Dispunem de 7 echipe de lucru pentru a executa si lucrari de mare anvergura.

Stiai ca?
Energia electrică este o formă specifică de energie reprezentând capacitatea de acţiune a unei sarcini electrice în prezenţa unui câmp electromagnetic.
1857, Bucureşti devine prima capitală din lume iluminată cu petrol lampant (şi al doilea oraş, primul find Praga, care la acea vreme nu era capitală)
1982, prima reţea de iluminat din ţară la Bucureşti. Se pune în funcţiune o centrală electrică ce asigură printr-o linie electrică de 2 kV curent continuu iluminatul palatului de pe Calea Victoriei.
1884, Timişoara - se pune în funcţiune primul iluminat electric stradal din Europa[7]
1888, prima centrală hidroelectrică din ţară (CHE) Grozăveşti, pe râul Dâmboviţa este pusă în funcţiune
1894, Bucureşti - primele tramvaie electrice din ţară
1913 - prima cale ferată electrificată din ţară, pe ruta Arad - Ghioroc - Pincota - Radna
1930 - 1931, Bucureşti - punerea în funcţiune a primei reţele electrice de distribuţie pe stâlpi de beton armat din ţară
1938 - Putere instalată (în anul de referinţă interbelic): 501 MW [8]
1996 - Intrarea în exploatare comercială a Unităţii 1 a Centralei Nucleare de la CernavodăCopyright © 2007, Madi Electro Construct